ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

22950 26900 (Α.Θ.Ε)
2641 306306 (Ιόνια Οδός)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Στη Νέα Οδό ανακαλύπτουμε διαρκώς νέους τρόπους για να αποτελούμε τον καλύτερο δυνατό συνταξιδιώτη για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Με τις Διαδρομές φιλοδοξούμε να σας αποκαλύψουμε τον πλούτο κάθε περιοχής, που μπορείτε να επισκεφτείτε, άνετα και με ασφάλεια, μέσω των αυτοκινητοδρόμων που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε.

Κάντε κλικ στο neaodos.gr/tours  και ο προσωπικός σας ξεναγός θα σας παρουσιάσει με ήχο, εικόνες και άγνωστες ιστορίες, τα μνημεία φύσης και πολιτισμού, τα αξιοθέατα, τους μύθους τα έθιμα, τα μουσεία και τις παραδόσεις των προορισμών που σας ενδιαφέρουν.

Εσείς απλά επιλέγετε τον προορισμό

και καθώς το neaodos.gr/tours  είναι πλήρως προσαρμόσιμο και σε συσκευές κινητών, όταν πραγματοποιήσετε την επίσκεψή σας, πατάτε το Play στα αρχεία ήχου!

 

Ζούμε σε μία χώρα γεμάτη «θησαυρούς». Ας τους ανακαλύψουμε παρέα με το Fast Pass κάνοντας τη διαδρομή μας γρήγορη, άνετη κι εύκολη!

Εάν δεν  έχετε αποκτήσει ακόμα τον πομποδέκτη Fast Pass κάντε κλικ εδώ για να τον παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ στο σπίτι ή το γραφείο σας.